Vores privée kan reserveres til private arrangementer og selskaber, hvad enten det er frokosten eller aften.
Lokalet er diskret oplagt til mellem 14 og 22 gæster, og selskabet vil ud over at have sin egen tjener ligeledes have egen indgang/udgang.
For selskaber mellem 22-90 gæster benyttes a la carte afsnittet.
Ønsker du at reservere privée lokalet, kan vi tilbyde følgende 2 faste menuer og tilhørende vine og vand:
Køkkenet ændrer løbende vores a la carte og menuer, mestendels efter sæson men også humør, hvorfor vi tager forbehold for pludselige ændringer.
5 serveringer
895,-
VERBENA POCHERET LAKS med chilisyltet rødbede, rischips & grillet citron
BRANDADE af torsk, dampet grønkål, urteolie & dashi velouté
SKORZONERROD med æggeblomme, nasturtium & blue cheese
RIBEYE af okse med kastanje, knoldselleri, puré & trøffeljuice
MANDELKIKS & PANNA COTTA med blommecoulis, rødbedesorbet, pære & brændt hvid chokolade
Inklusiv vinmenu, velkomstbobler, vand med og uden brus, stempelkaffe eller the.
7 serveringer
1130,-
VILDSVIN – i limepaneret krokette, rousong & sichuanpeber dip
VERBENA POCHERET LAKS med chilisyltet rødbede, rischips & grillet citron
BRANDADE af torsk, dampet grønkål, urteolie & dashi velouté
LØGCREME (VEGETAR) med barbecue porre, miso, pickles, parmesanchips & brændt mayonnaise
TARTAR med søde yamschips, chimichurri, letrøget marv & sennepskaviar
SPARERIBS af kalv med røget spidskål, syrnet rødløgsbourbon & jordskokke fritter
MANDELKIKS & PANNA COTTA med blommecoulis, rødbedesorbet, pære & brændt hvid chokolade
Inklusiv vinmenu, velkomstbobler, vand med og uden brus, stempelkaffe eller the.
.
for reservation:
kontakt@restaurantkul.dk
Vi besvarer mailforespørgsler hurtigst muligt, ofte inden for 24 timer.