Har I prøvet kaffesirup i alting?

Der findes mange lækre sirupper hos Kaffedeal. Især er serien 1883 Maison Routin en favorit hos kunderne og det vil den med garanti også være for jer.

 

Der er i 1883 Routin serien over 70 forskellige smage, nogle er sukkerfri og de kan alle bruges som kaffesirup, i the, på kage, på is og i drinks.

 

Så hvilken smag er jeres nye favorit? Med det store udvalg og tilbud på 1 liter og 250 ml flaskerne. Er der rig mulighed for at købe ind af jeres favorit smage eller prøve nogle nye smage i de mindre flasker.

 

De små 250 ml flasker er også en god værtinde gave, hvis I er trætte af blomster og chokolade. De er typisk på tilbud i en 3 pakke, så der er mange smage at vælge imellem.

  • Sirup for hele familien

Som sagt kan sirupperne bruges på kage og is og det smager skønt. Dermed har I altid noget lækkert i skabene som børn og voksne kan lide. Få sødet kaffen med chokolade eller karamel smag, put lime eller mango smag i teen. Der er så mange lækre muligheder med sirup og på nogle af smagsvarianterne har vi lagt opskrifter på drinks op, både kolde og varme.

 

Giv jer selv, og resten af familien den fornøjelse at prøve sirup i kaffen, teen eller i den varme chokolade til ungerne. Det er ikke en dyr luksus og de kaffesirupper I vælger vil sikkert gøre lykke hos venner og familie også. Der er flere varianter som er sukkerfrie og det kan ikke smages på dem.

  • Find jeres sirup hos Kaffedeal 

Udover serien 1883 Routin som er fransk. Har vi også nogle af Nicolas Vahés sirupper, som også har en fantastisk smag. Her er udvalget dog noget mindre.

Så er der Marie Brizard kaffesirupper som findes i 5 spændende varianter. Siruppen er lavet på rørsukker og baseret på naturlige råvarer. Endelig er der TE & KAFFE Specialisten sirup hvor vi har 8 lækre smagse I kan prøve. 

 

Sirup, eller kaffesirup som det ofte også kaldes, er en luksus som alle kan lide, I vælger selv smagen og en flaske kan typisk holde 14 dage efter åbning. Hvis den altså holder så længe, med alle de anvendelses muligheder disse sirupper har.

 

De kan bruges en hverdagsaften til hygge, vennebesøg, familien kommer forbi, børnefødselsdage, fester, højtider, som gave eller tag en eller 2 med til en ven og hyg jer. De mest brugte smage er karamel, chokolade, vanilje, hasselnødder og ristet hasselnød. 

Hvilken er jeres totale favorit?

 

Har I spørgsmål til nogle af sirup serierne, så kontakt os endelig på info(a)kaffedeal.dk også hvis I har ønsker til en smag I ikke lige kan finde i webshoppen. Så finder vi ud af om den kan tages hjem.