Hvad er kaffe uden sirup?

Der findes mange lækre sirupper hos Kaffedeal. Især er serien 1883 Maison Routin en favorit hos kunderne og det vil den med garanti også være for jer.

Der er i 1883 Routin serien over 70 forskellige smage, nogle er sukkerfri og de kan alle bruges som kaffesirup, i the, på kage, på is og i drinks.

 

Så hvilken smag er jeres nye favorit? Med det store udvalg og tilbud på 1 liter og 250 ml flaskerne. Er der rig mulighed for at købe ind af jeres favorit smage eller prøve nogle nye smage i de mindre flasker.

 

De små 250 ml flasker er også en god værtinde gave, hvis I er trætte af blomster og chokolade. De er typisk på tilbud i en 3 pakke, så der er mange smage at vælge imellem.

Kaffe bønner – malet eller ..

Hos Kaffedeal kan du finde mange forskellige slags kaffe. Vi har bønner, malet kaffe, kaffebryggere og kaffe kapsler til mange forskellige maskiner.

Vi har altid et bredt sortiment i smage og typer. Især er der mange forskellige kaffe smage i kapslerne fra Nespresso og Dolce gusto. Er du heldig kører vi et sam-pak tilbud på flere forskellige pakker af kaffe kapslerne. Så kan I smage flere for en god pris.

 

Vi har selvfølgelig også iskaffe og instant kaffe. Her er kaffebryggerne fra Gowers cup, en oplevelse værd. Hver kaffebrygger har sin egen unikke smag og der er 2 kopper kaffe i hver. Bare tilsæt kogende vand og lad den trække lidt. Skal I på tur, kan I tage kogende vand med i en termokande og lave frisk kaffe ved stranden eller et andet spændende sted.

 

Kaffebønner fås typisk i poser fra 450 g op til 1 kg. Der er mange forskellige varianter og vi har mange økologiske kaffebønner. Tag et kig.

Er I mere til The?

Så tjek alle vores the varianter ud! Fra Gowers Cup har vi mange forskellige smage i the bryggere. Som med kaffen, skal der blot tilsættes kogende vand, lad det trække og så har I 2 skønne kopper the.

Er I mere til teblandinger, har vi et udvalg af skønne smage fra Nicolas Vahé. Her får I 100 g i hver dåse af de dejligste aromatiske teblandinger. Hvilken smag synes I bedst om?

 

Mangler I en god værtinde/ værts gave, har vi Gower Cup gaveæsker med  kaffe- eller the-bryggere. Det er en anderledes gave, og en som med sikkerhed vil blive værdsat. En gaveæske giver også mulighed for at prøve nogle andre smags varianter end I plejer.

Kontakt kaffedeal.dk 

Har I spørgsmål til nogle af sirup serierne, så kontakt os endelig på info(a)kaffedeal.dk også hvis I har ønsker til en smag I ikke lige kan finde i webshoppen. Så finder vi ud af om den kan tages hjem.